10 aug = Ayia Napa :D

Go kväll!

Hemma från jobbet nu. Fick sluta en timme tidigare, skönt, har så ont i halsen.
Operationen gick bra. Jag ringde runt till massa avdelningar, tillsist fick jag prata med sötnosen min. Hon var lite drogad men verkade må okej. Foten gjorde ju såklart ont. Ska upp imorn till henne och hälsa på. Ge henne sin present och bara krama om henne.

Åh, fan vad jag längtar tills 10 aug. För då åker jag och Corre till Ayia Napa. Fy fan va roligt det ska bli! Sola bada och festa hela veckan!


Nu ska jag ta hand om min hals och strax sova. Ska vänta på att sötnosen ska ringa oxå :D


Kram


Lycka till älsk

Jag önskar all min lycka till Linda som ska operera sin fot halv två. Jag hoppas allt går bra gumman så finns jag där imorn hos dig älskade du<3

Jag älskar dig så mkt!


Operation?

God morgon!

Jag är förbannat jävla trött i dag. Har inte sovit ut på länge, och inte fick jag göra det idag heller. Linda ringde nyss, sitter på akuten med foten, hon skulle till röntgen vid halv 9. Nu kom dom med beskeded att hon nog får antingen operera eller gipsa. Det är en fraktur på utsidan av fotleden iallafall. Fan om det blir operation, stackars flicka. Vilken jävla otur hon har.

Jag ska ta och dricka upp mitt kaffe, ta en sväng med Timpan och sen träna. Laga lunch och middag oxå. 

Jag hoppas ni får en bra dag allihopa

Kram Malin 

Hamnfesten 09

Hej!

Precis kommit hem från akuten. När vi var och badade ikväll så hoppade Linda från bryggan och gjorde illa foten rejält.

Förra veckan var det full fart varje dag. Hamnfesten har varit här i Övik och vi har festat så gott som varje dag. Jag och Linda har haft underbara dagar med varandra. Har tagit lite bilder. Men har inte fått in alla på datorn än. Fixar det sen :)

Onsdagen: Vi grillade och hade mysigt och drack cider. Tyvärr kunde jag inte tillräckligt om engångsgrillar så det gick sådär:P Glömde ta bort kartongen haha. Sen senare blev det utgång på Olles. Hade riktigt roligt. Träffade nya människor som vi följde med på efterfest hos. Daniel, Catto, Gustaf och Peter. Ett roligt gäng det där.
Åkte hem vid 5:30. Hade en riktigt bra kväll
.
Grillningen gick sådär:P

Timonen myser :)

Cider till grillningen ;)


Torsdagen: Vi gick till Hamnfesten och satte oss i öltältet med killarna. Hade mysigt. Skulle upp och jobba fredagen, så blev en cider för mig bara. Åkte karusell och hade skit roligt.

Peter och Linda

Fredagen: Jobbade först. Sen var vi på fest hos Croon och spelade kubb. Drack shot och cider. Hade roligt, mysigt och väldigt trevligt. Sen gick vi till Olles på kvällen. Jag gick i låg skor.. pinsamt! Men oxå en väldigt bra kväll.

Jag på väg till jobbet

Lördagen: Var vi på Rix FM festival. Var artister som Ola, Hassle, Janet mfl. Väldigt bra drag och bra låtar. Stod illa från början men sen stod vi längst fram så vi hade bra platser. Sen blev det Harrys på kvällen med Daniel och Gustaf. Men vi var inte där så länge. Var mkt folk och vi gick hem till mig istället.

Star pilots

Anders Fernette

Underbarast och jag<3

Janet

Hassle

Ola

Söta Linda

Var ju tvungen att ta en autograf till min samling ;P

Så såg jag ut den kvällen, gör en ful min :P

Söndagen: Tog det lugnt :)

Jag tänkte nog sova nu, klockan börjar bli mkt. Ska jobba imorn. Sov gott allihopa!

Kram


Helvete vad fin du är


En bra onsdag :)

God morgon!

Hur står det till i värmen?

Jag mår bra, är på bra humör och känner träningsvärken komma mer och mer ;P. Igår blev det två pass med Linda, sen kom A och sen blev det promenad. Jag och Linda satte oss vid hamnen och såg ut över vattnet. Pratade om sommaren och hur vi skulle lägga upp den för att det skulle bli bästa sommaren! Vi ska göra små saker mellan varje jobbpass och sen försöka göra nått i Aug.
Har precis ätit frukost med Linda och nu ska jag ta en promenad med Timon, göra mig iordning och sen ta en sväng på stan. Köpa lite dricka inför kvällen, mat till grillningen och hämta ut mina linser. Får se om A skulle komma förbi. Man vet aldrig. Sen blir det sola, träna och plugga.

På Fredag jobbar jag mitt nästa pass, jobbar morgon. Sen kommer D, ska bli så jävla roligt :D Längtar!!
Hamnfesten i helgen, Rix FM kommer och dret blir väl mkt sittning i öltältet. Jag och Linda ska åka karusell haha.

Nu säger Linda åt mig

Ha en bra dag

Kram

Jobb, jobb, plugg och träning :)

Hej!

Nu var det ett tag sen jag skrev. Jag har ju börjat jobba och har inte haft tillgång till internet så mkt. Fick ihop 84h timmar förra veckan. Är ganska rastlös nu ska jag säga, när man bara är hemma. Jag är ledig i 3 dagar nu. Sen blir det jobba en dag, sen ledig igen. Men jag vill jobba mer. Men jag måste plugga oxå. Måste komma in i tvåan. jag vet inte vad jag gör annars.

På jobbet är det underbart, jag trivs så bra med jobbarkompisarna och dom som bor där. Vi spelar spel, ser film, sitter ute, lagar mat och bara finns där. Jag har sovande jour mellan 22-06, men somnar aldrig då. Helgerna är mysiga att jobba, lagar god mat och bara umgås.
Ni som missat så jobbar jag på ett serviceboende för psykisksjuka. Ska jobba där tills den 7aug. Kunde inte blivit bättre sommar.
Att ha Linda här i sommar är så underbart, hon är en bra vän hon. Vi har så jävla roligt ihop. Hon är gulligast. Ikväll ska vi träna två pass, IGEN, hehe. Blir nog en runda i spåret också. Gumman, Love ya! <3

Linda och jag



Nej om jag ska ta och plugga lite, försöka få i mig lite mat. Kaffet räcker ju inte hehe.

Kram på er! Ha en bra dag i solen


God natt

God natt!!


Kram

Correborre, min vän

God morgon!

Ute regnar det, men det gör inget. För min dag blir inomhus. Jag ska börja jobba imorn. Så jag fixar med saker, lagar matlådor, städar, plockar ihop grejer inför jobbet, tvätta. Min dag är full av saker hehe:) Ska kolla på ett par jeans oxå som jag kan jobba i.
A kommer förbi en stund oxå. Ska prata med honom en sak. Känns, hmm, inte så peppande. Men måste göras.

Nu har Corinne och Sanna flyttat. Många tårar rann för min kind igår. Jag kommer sakna Corinne så fruktansvärt mkt. Hon har varit så stöttande och verkligen brytt sig om mig under det här året. Jag har verkligen behövt henne. Sen har vi haft så jävla roligt ihop. Alla utgångar, alla middagar, fikat på stan. Mmm, du kommer vara saknad. Corinne och jag har känt varandra snart 9 år. 9 år!! Wow.. Det var några år där som vi inte umgicks. Tyvärr.. Men "hittat" tillbaka till varandra, och mkt starkare denna gång. Hon har bott i Övik i 2 år och pluggat till socionom, men nu är det dags för praktik hemma i Uppsala. Jag blir kvar 2år till.
Jag älskar dig Corre, du är bäst!


Jag och Corre

Corre

Sofie, jag, Corre


Gänget: Jessica, jag, Sofie och Corinne


Jag måste fortsätta städa nu. Tror att jag ska tvätta om en kvart, så :P

Ha en bra söndag

kram


Får sommarlov imorn :D

Hej!

Kom precis hem från Linda, tagit en kopp te och snackat om allt som hänt under veckan. Imorn är det sista dagen på praktiken. Skönt, men har trivts väldigt bra. Ska lägga mig och kolla på Supernatural strax. Helt besatt av serien;P
Imorn får jag sommarlov. Så skönt! Även fast jag ska jobba så är det mkt 13-15 pass (kväll-natt-dag) Och ledig dagarna efter. Så det blir mkt plugg i (förhoppningsvis) solskenet i sommar.

Jag ska lägga mig nu

Sov gott!

Kram


Bakis på praktik :S

Hej!

Hoppas ni mår bra. Själv sitter jag på praktiken och är fruktansvärt bakis. Huvudet känns tungt. Men jag är glad för det. Sista långa dagen på praktiken idag, imorn är det "redovisning" av mitt arbete som jag gjort under dom 3 dagarna. Kommer gå bra :). Sen har jag SOMMARLOV!!! Men hmm, sommarlovet börjar med en 70h timmars vecka.. Shit.. Hur ska jag palla det? Tur att det är första veckan då man är ny och tycker jobbet är roligt.
Har ju underbara A i mellansel, så jag får sova hos han dom dagarna det blir tufft med buss, tack gullet <3

Igår kom vi på att det är sista onsdagen för utgång med Corre och Sanna. Så vi köpte några cider och förfestade hos mig. Sen blev det olles. När vi kom dit var det bara studenter. Shit tänkte vi, är det en studentskiva? Men vi frågade dj:n och det var en vanlig onsdag. Bara att dom tar studenten på fredag så alla kör väl sista dagarna. Det var mkt folk, och vi hade trevligt.


Jag ska fortsätta skriva lite nu.

Ha en bra torsdag

Kram

Praktik

Hej!

Sitter på praktiken. Har tagit med mig datorn, ska skriva min uppgift på datorn. Skönt att jag hittade ett internet. Sitter och kollar på supernatural, har lunch.
Det går riktigt bra på praktiken, fick mkt beröm idag. Roligt:D

ha det bra

kram

Låång dag

God natt!

Nu är jag äntligen hemma, ligger i sängen och är sjukt trött. Har varit en lång dag. Ska upp tidigt oxå så:P

Sov gott


Kram

Valet 2009

Hej!

Ja då har jag jobbat 2h med valet nu, ledig 2h, jobbar 4h till ledig två.. Sen är det rösträkning som gäller. Det blir inte många röster som ska räknas. Hemma vid halv elva senast. I vanliga valet är vi inte hemma förrens 23-23:30.

Imorn åker jag tillbaka till norrland igen. Känns bra faktiskt, ska bli kul att börja jobba. Tjäna lite pengar. Corre flyttar hema nästa vecka. Efter två år i Övik. Hon har varit en klippa det här året. Alltid funnits där, alltid lyssnat och gett råd. Kommer sakna henne så sjukt mkt. Hon är min Ängel<3 Älskar dig gumman<3 Världens bästa vän!

Nu blir det att vila lite innan jag ska fara igen

Ha en bra dag och glöm inte rösta haha ;P

Kram

Natti

God natt Sverige!

Haft en underbar kväll med familjen. Riktigt god mat och trevligt att träffa släkten. Nu måste jag sova eftersom jag ska jobba imorn.

Sov gott
Puss

Kaffe på sängen

Hej!

Skönt att vara hemma, så mysigt. Mamma kom och väckte mig med underbart kaffe på sängen. Sötaste!



Det var så konstigt igår, satt på t-centralen i 3,5h och väntade på D. Ingen kom fram till varandras mobiler och ja, det gick inge bra. Vi letade efter varandra men inge framgång. Förlåt D att vi inte fick tag på varandra:(

Jadu, vad säger man.. Jag sitter nu hemma hos mamma och ska snart på promenad med familjen och hundarna i skogen. Precis gett mamma hennes morsdag present. Kom tårar från båda två, Älskar dig så mkt mamma!

Ikväll ska jag fira pappa. Släkten kommer, ska bli roligt:) Imorn ska jag jobba. Hela dagen. Men det ska bli lite roligt det med:)

Nu ska mamma massera mig

Ha en bra dag

Kram

Inge mer om det..

Go kväll!

Sitter hemma hos mamma, haft en grymt konstig dag. Jag fattar inte hur dagen kunde bli som den blev. *Suck*.
Imorn blir det middag med pappas familj på kvällen, måste hitta en present bara.
Jag har varit i Sthlm en sväng idag... Inge mer om det...

Jag ville bara säga god natt :)

God natt världen

Kramar

Uppsala:D

Hej!

Äntligen är jag hemma i Uppsala igen. Så skönt att få vara med familjen. Träffa vänner också:) Flög ner vid 17:50.  Jag ska till sthlm en vända imorn, ska bli mysigt, skansen, stan och bara ta det lugnt.
Sen blir det middag med familjen på kvällen. Visa upp min nya frisyr ;P
Lördag ska vi fira pappa och sen ut kanske. Söndag, jobba hela dagen och sen sova, hem igen till övik på måndag.

Jag vet inte riktigt hur sommaren kommer bli. Känns lixom ja.. jobba hela sommaren, är singel, bor i övik.. ja.. konstigt känns det.

Ligger inne i gästrummet och försöker hålla mig vaken. Ska se NHL finalen sen. Men är sjukt trött.

Nej jag ska ta en macka och sen sova

Kram på er


Klarade tentan :D

Hej!

Fan jag klarade läkemedelsberäkningstentan idag :D Så skönt!! Åh den ur världen iallafall ;)

Sitter och pluggar förfullt till tentan på torsdag. Vill verkligen klara den oxå! Vore så skönt!

Skriver mer sen


Kram

Avslutningsfest och mys

GRATTIS MIN LILLEBROR TEODOR SOM FYLLER ÅR IDAG! GRATTIS KUSINEN RASMUS SOM FYLLER ÅR IDAG!!! Snart syns vi :D


God morgon :)

Hur står det till i värmen?

Jag har precis klivit upp för att göra mig iordning för en dag på KTC. Har HLR idag. 13-17. Ser inte framimot det. Men det är ju något som måste göras, så jag ska strax sätta mig och läsa på lite inför examinationen och tentan.

Jag har haft en underbar helg. I fredags så var jag och Linda på Olles. Trevligt med mkt folk och bra sällskap.
I lördags var det solning och avslutningsfest som gällde. Stung hade fixat med mat och lekar. Vi spelade kubb och drack öl/cider/vin mm. Riktigt bra kväll, lärde känna nytt folk och Timon umgicks med alla. Han var inte enbart med mig utan sprang runt till kubben och brännbollen.
Blev sen hämtad av Corre som körde hem mig för att göra mig iordning inför Harrys. Vi gick dit och dansade ett par timmar. Riktigt varmt och skönt ute på kvällen. Blev sen en sväng till max och åt orginalmål. Sen hem för att sova någon timme innan jag for i värmen till T's stuga. Solade, badade (11grader!!) åt lunch och hade mysigt:) Sen middag hos faster och farbror och kusinerna. Grillade kött med pommes.

Har hunnit med väldigt mkt i helgen, allt utom att plugga. Så det blir till att plugga för hela slanten dom här dagarna. Snart är det sommarlov.

Nu blir det frukost.

Kram på er i värmen, ha en bra måndag



Sandra och jag i värmen :D


Sverige!! ;)


Prinsen :D

Kommer fler bilder sen

RSS 2.0