With you it feels like I am finally home

Feels like I have always known you
And I swear I dreamt about you
All those endless nights I was alone
It's like I've spent forever searching
Now I know that it was worth it
With you it feels like I am finally home

Falling head over heels
Thought I knew how it feels
But with you it's like the first day of my life

Cuz you leave me speechless
When you talk to me
You leave me breathless
The way you look at me
You manage to disarm me
My soul is shining through
Can't help but surrender
My everything to you

I thought I could resist you
I thought that I was strong
Somehow you are different from what I've known
I didn't see you coming
You took me by surprise and
You stole my heart before I could say no

Falling head over heels
Thought I knew how it feels
But with you it's like the first day of my life

You leave me speechless
When you talk to me
You leave me breathless
The way you look at me
You manage to disarm me
My soul is shining through
I can't help but surrender
Oh no
My everything to you

You leave me speechless
(the way you smile, the way you touch my face)
You leave me breathless
(it's something that you do I can't explain)
I'd run a million miles just to hear you say my name
Baby

You leave me speechless
You leave me breathless
The way you look at me
You manage to disarm me
My soul is shining through
I can't help but surrender
My everything to youFin besök

God natt!

Jag har fin besök från Uppsala :) Correborre är uppe och hälsar på över helgen. Skit mysigt och roligt att få träffa henne igen. Så imorn blir det Olles och lördag bio hoppas jag :) Jag var ute igår med gänget, skit roligt. Drack lite för mkt bara hehe, så jag har inte mått så bra idag haha.
Om en vecka kommer snyggingen ner, längtar som fan efter min älskling. Kommer blir skit mysigt. Sen kommer jag nog följa med upp oxå, så det blir ett par veckor hos honom oxå.

Nej nu ska jag sova, Corre sover redan :P

Kram


Hemfärd

God natt på er!

Imorn är det hemgång som gäller. Usch jag vill inte hem. Jag vill stanna i Luleå hos min sötnos. Men blir det som vi hoppas så syns vi snart igen. Jag ahr varit här i två veckor nu. Det känns sjukt bra. Jag och Daniel har lagat mat, sett film, varit ute och ätit, druckit vin, pratat och bara lärt känna och tagit hand om varandra. Dom här två veckorna varit bäst!

Nu ska jag mysa sista tiden innan hemfärd vid 9:50. Bussen tar ca 6h och jag får sällskap av Linda och Marcus, skönt det.

Sov gott


Kram Malin

Seg

Hej!

Fuck vad seg jag är. I två veckors tid så har jag och Daniel somnat runt 4 varje natt, sovit bort det mesta av dagen och inte fått något gjort. Vi gick upp för 45min sen. Vad finns kvar av dagen lixom? Typ inget hehe. Vi väljer nätterna till att prata, prata om allt och inget. Blev lite mkt vin igår hehe, bakis och huvudvärk idag ;P.

Nu ska jag mysa med Daniel och Timon.

Ha en bra lördag

Puss

Lycka

Hej på er!

Jag är kvar i Luleå och lyckligare än på mkt länge. Jag och snyggingen är på väg till stan om ett tag. Möta Linda som ska upp till Kiruna men gör ett stopp i Luleå. Mys! Träffa Kila igen oxå :) Sen blir det äta nått gott och bara mysa.

Tisdagen den 15 September 2009 tror jag kommer vara ett datum jag länge kommer leva på. Jag är så sjukt glad, så sjukt lycklig. Det var värt att kämpa, värt att vänta. Nu är det Vi. Dina ord värmer mig, aldrig har jag känt mig så uppskattad, så omtyckt. Jag är för en gång skull respekterad. Det här kommer bli bra, något speciellt. Jag kommer vara rädd om dig <3

Jag åker hem om ett par dagar. Vill inte hem, men måste. Har saker som måste göras. Men jag är nog snart tillbaka i Luleå igen.

Nu ska jag hoppa in i duschen.

Ha en bra Onsdag

Kram Malin

värt en tanke..

En man hade föreläsning för ungefär 500 ungdomar. Han tog fram en hundralapp och höll upp den så alla kunde se.
Han frågade sen : Är det någon som vill ha den här hundralappen?!
Alla räckte ju självklart upp handen för det var ju ganska mycket pengar.
Mannen knölade ihop lappen och räckte sedan upp den igen : Nån som vill ha den här ?
Alla räckte upp handen. Han la hundralappen på golvet och stampade på den så den blev smutsig : Fortfarande någon som vill ha den här ?
Alla räckte upp handen .
Då sa han Jag tycker att ni ska dra lärdom av det här. Hur smutsig och ful någon är så har den fortfarande samma värde...

Luleå :)

Hej!

Hur står det till denna måndag?

Jag mår ganska bra, lite ont i nacken som inte ger med sig. Jag är kvar i Luleå hos Daniel. Har så mysigt, vill inte hem. Jag måste snart hem till lägenheten och mina räkningar. Men jag stananr ett par dagar till, sen blir det Övik :). linda åker till Kiruna på Ons så hinner inte träffa henne så mkt. Jag ska strax ta en sväng med Timon medans Daniel är hos grannen och fixar nått.

Gårdagen blev inte som vi hade tänkt oss. Jag hoppas att det går att lösa och vi glömmer det fort.


Nu blir det promenad :)

Ha en bra måndag

Kram Malin


Svininfluensan

Hej!

Då skriver man igen. Hoppas att ni mår bra. Jag mår okej, förkyld bara. Trött blir jag, som om det inte räckte med hur sjuk jag har varit redan.

Sitter i Luleå hos D. Kom i måndags och vet inte riktigt när jag åker hehe. Trivs här. Fin kille och fin stad :).

Jag fick en kommentar om svininfluensan, så jag tänkte berätta om hur allt gick till:

Jag kom hem från Cypern, Ayia Napa, den 17 aug alltså en måndag. Jag kände mig lite sjuk i början av semestern i Ayia Napa, säkert därför jag fick svininfluensan. Man blir lättare smittad när man redan har lågt immunförsvar. Jag kände inte av svininfluensan i cypern men på kvällen hemma i Uppsala på måndagen kände jag mig hängig och konstig i halsen. Jag vaknade på onsdagen med feber och inte alls frisk. Med dagarna så blev det bara värre. Jag pratade med sjukvårdsrådgivningen ett par gånger och dom trodde det kunde vara svininfluensan, men att dom inte gjorde tester bara sådär. När min feber på söndagen stigit till 39 grader och hostan inte gick att leva med så for vi till jourläkaren och han trodde det var lunginflammation så han skrev ut hostmedicin och penicillin. Åkte hem och dagen efter då jag hunnit med 3 tabletter redan så höjdes min feber till 39,6 och jag hallucinerade och drömde mardrömmar. Jag var själv hemma och jag kunde knappt stå på benen. Sjukvårdsrådgivningen tyckte att jag skulle åka in till sjukhuset. Jag åkte in till infektion och fick ett eget rum. Låg i flera timmar tills dom kom och tog massa prover. Blodprover och ner med slangar i näsan. Jag åkte senare på kvällen ner på röntgen. Mina bilder visade lunginflammation. Fick starkare medicin som jag kräktes av. Men fick en medicin för att inte kräkas. Åkte hem, men tillbaka dagen efter igen. Då hade jag kräkts igen och mådde illa hela tiden. Ännu mer blodprover togs, som var mest för forskningen. Läkaren kom in sen och berättade att jag var positiv på svininfluensa provet. Jag åkte hem och fick inte träffa människor på några dagar till.
Detta gjorde alltså att jag inte fick åka upp till Övik och skriva tentan. Så nu sitter jag utan jobb, utan pengar och börjar inte i skolan förrens november.

Det blev långt :P Hoppas ni inte läste i onödan.

Om ni har frågor om svininfluensan så fråga på :)

Man sätter alltså inte människor i karantän på sjukhuset, utan säger åt dom att stanna hemma och inte träffa massa folk.

Nu ska jag mysa med D. Vi har gjort gino, frukter och vitchoklad i ugn.

Ha en bra lördag kväll, för det ska jag ha :)

Kram

Svininfluensan och Lunginflammation

Hej!

Nu har jag installerat mig hemma i Övik igen och det mesta lagt sig. Jag har haft ganska fullt upp dom senaste dagarna.

Jag hade fest i onsdags. Riktigt trevligt blev det. Det får inte plats så många i min lilla studentlägenhet. Men det räckte :) Bjöd på bål och jag var nog den som drack mest av den hehe. Det var synd att det var så lite folk på Olles. Dagen efter blev inte så rolig. Mådde som jag borde.. Hehe. Så torsdagen blev det pizza och film. Såg verkligen bra filmer. Slumdog millionaire och Seven pounds. Seven pounds var bättre tycker jag.
Så nu är det nog dags att städa efter onsdagen och sen fixa med jobb.

Jag får inte fortsätta tvåan då jag blev sjuk i svininfluensan och lunginflammation. Så jag missade en tenta som skolan inte ger mig en chans att skriva om. Först var jag grymt ledsen för det här. Det har lagt sig nu och jag ser framåt. Jag har träffat min nya klass och tycker dom verkar helt underbara. Så blir nog ett bra år iallafall. Fast jobbigt att se sin klass gå ut året före en.

Jag fick alltså svininfluensan i Ayia Napa som sedan gick över till lunginflammation. Låg väldigt sjuk i två veckor. Hög feber och en ordentlig hosta. Nu kan jag iallafall inte få den igen :P


Jag fick inga bilder från onsdagen. Men tänkte sätta in bilder från Ayia Napa snart :)

Nu ska jag städa lite och fixa med tvätten

Ha det bra!

Kramar Malin

RSS 2.0