Vinst

Det blev vinst ikväll igen. Gud så skönt. Bra gjort killar

Brynäs-Modo  5-4


Praktik

Hej!


Idag började praktiken. Och jag tror ärligt det blir bra. Verkar som jag ska jobba med trevliga och duktiga människor. Jag ska gå lite blandat med ssk och usk. Jag hoppas att jag lär mig mkt på dom här veckorna. Jag ska ta till mig så mkt jag kan.

Jag är sjukt trött. Måste sova känns det som.

nej nu ska ja slagga och sen städa
 
puss


Mitt lilla jag


Tack till er

Jag vill bara tacka alla som gjorde den här veckan så jävla rolig. Fan en av dom bästa veckorna ever!

Helt underbara personer har jag lärt känna. Kommer verkligen fara tillbaka dit igen. Jag längtar så sjukt mkt tillbaka. Grät en skvätt i bilen både jag och Kicki. Jobbigt. 

 Jag borde sova


God natt

Puss

L - Är du blöt?
M - Ja alltid!
L - Hunden alltså

Vartvinuär (RT 1)

Hej på dig!

Haft en bra helg??

Jag har haft sjukt konstiga dagar här uppe i "vartvinuär". Men fan vad jag längtar hem till min lägenhet och Övik. Jag känner verkligen att det är mitt hem nu.
Jag åkte till Umeå i tisdags och är nu i Lycksele. På dessa dagar har jag varit i Umeå, Vilhelmina, Dorotea, Strömsund, Lycksele.. ?? Vad fan har vi gjort? Hur har vi hunnit med? Har varit i Ångermanland, Jämtland, Lappland, Västerbotten. Jag och Kicki har tamejfan haft sjukt bra dagar.
Dom här dagarna slutade alltså på hotellet i Lycksele, Hur kom vi hit?
Vi åkte 26mil för att hämta en kille som ville festa med oss. Välkommen till Ström
Vi åkte 13mil en lördag kväll för att festa på hotellet i Lycksele med min kusin och hans kompisar.
Har inte gjort av med så mkt pengar som jag trodde. Men nu blir det billig mat resten av månaden.
Gud vilken dialekt dom har här uppe i alla byhåler vi varit i. Den ena värre än den andra.
Frågan är om vi gjort rätt med allt?
Man var saknad igår kväll när man inte stannade. Jag tror ärligt vi skulle ha stannat.

Btw, Igår vann Brynäs mot skåne laget Rögle. Stod 3-0 till Rögle men Brynäs vann med 3-4 :D Bra gjort!

Jag tror att denna resa blir det mkt historier ifrån. Och jag tror det blir mkt skratt. Men jag skulle nog vilja gråta en tår oxå. Ett farväl är alltid ett farväl. 

Är det farväl? Eller gör vi denna knäppa resa igen? Vem vet, jag är nöjd.

"Spelar roll om bruden är ful, f***an ska ju fan inte få lida för det?" En kåt 15 årings ord på fyllan

Tack Ängel

En vacker ung kvinna har gjort denna till mig, Tack


GlädjeSorg:


så här känner jag nu

Världens snyggaste
Alltså seeee på honom!!! Jag känner mig som en tonåring igen när jag ser honom! Han är världens snyggaste, hetaste, sexigaste kille! (förutom _____  förstås)En av sveriges snyggaste:
Vilken röst! Vilka ögon! Tacka fan för att jag är singel och inte tillsammans med någon som inte låter mig få njuta en min av denna kille:
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.604035 
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.637484

Det här är glädjeDet här är glädje! Så underbart att se att Brynäs vågar ha elitseriens yngsta målvakter.

Ikväll står Linbäck istället för Markström. Härligt att få se, hur han gör ifrån sig i målet.

Lycka till!

Komigen Brynäs ikväll tar vi dom!

Idiot till människa

Hej!

Tiden jag ahr suttit vid datorn nu kunde gått till skolarbete. Alltid samma jävla visa! Jag är sjukt dålig på att plugga. Jag vet inte vart jag ska börja? vad som kommer på tentan? Fan vilken idiot jag är. Jag har i min tanke att faktist hoppa av. Hur ska jag kunna bli sjuksköterska om jag inte ens fattar det här? Borde jag inte kunna det här?
Elin, Kicki, Sandra, alla!  är så sjukt peppade och redan kommit en bit. Jag känner mig som världens idiot. Vad har jag gett mig in på?
Jag lovade mig själv att göra mig stolt och ta det här på allvar. Jag lovade mina föräldrar att göra dom stolta. Gör jag det? Nej inte just nu. Men jag ska ta mig i kragen och klara det här.
Nästa vecka börjar Praktiken. Då kan jag visa vad jag går för. Men läsningen? det är den jag inte klarar. Jag måste ta tag i det här med mitt liv nu.
Glöm det förflutna nu Malin, låt det va!

Slut på gnäll nu. Jag är i Vilhelmina och är här för att ha en trevlig helg. Vilket jag ska ha. Eller hur Kicki?
Vi åkte hit igår, tog bilen från Umeå. Fan vilken väg att köra, som tur fick jag det fina biten *skäms* Kicki fick köra helvetes biten stackarn. Jag tar den hem älskling! 
 Vi tog lite kort som läggs in igen när vi kommer HEM till Örnskölsvik igen.

Nej nu ska jag plugga, skriva till min handledare och dricka cola zero


PUSS

Är i Umeå

Hej på er!

Ledsen att jag inte skrivit. Men nu jävlar är jag tillbaks. Skolan har börjat ordentligt och börjat komma in i mitt nya liv och hem.
Just nu sitter jag i Umeå, åker vidare till Vilhelmina imorn. Träffa en underbar kille, förhoppningsvis. Ska umgås med Kicki och lära känna henne och hennes kille mer. Helgen blir säkert väldigt rolig. men jag glömde ju klänningshelvetet!
Men jag fick med mig båda nya så jag får nöja mig med dom. Dom är ganska snygga dom med :) ÅHH robin gick vidare på Idol. Fan va niice!!! 
Jag har fastnat för Five igen, haha bandet man typ lyssnade på för hundra år sen. Måste lägga in dom här känns det som:P jag hade ju värsta bilderna från idag att visa men det går inte att koppla in mobilen så det får bli någon annan dag.

Brynäs förlorade mot Djurgården ikväll. Inte så roligt. Jävla lag :P Vilken tur att jag inte köpte matchen. Inte värt pengarna då ju:(

Nej nu är det dags att lägga min lite låtar:)


PUSS

Längtar tills imorrn

Ny vecka, Nya tag

God förmiddag!

Inatt har jag iallafall fått sova ganska bra. Har nog bara vaknat framåt morgonen.
Idag är det skola igen med två föreläsningar. Först tänkte jag inte gå för mitt huvud men jag har bestämt mig att jag måste. Det blir bara sitta och lyssna och ta in. Mina vänner skulle anteckna.
Jag ska snart duscha och göra mig iordning. Måste äta någon lunch innan jag går till skolan oxå.

jag har nog inte riktigt fattat att jag går på universitet. Fan om 3 år är jag färdig med mitt drömyrke och kan börja göra dom sakerna jag alltid drömt om. Eller alltid är väl att ta i. Polis har ju alltid varit nummer ett. Tills jag började jobba inom vården och sjuksköterske yrket började gro inom mig.

Det blir ingen träning för mig denna vecka. Jag tror inte det är så smart. Men när stygnen är borta är det allvar som gäller. Bort med fettet och fram med musklerna jag vet att jag har.

Snart början hockeyn igen. Denna vecka tillochmed eller?? Ja tydligen

Nej nu måste jag duscha och laga mat

PUSS

Jag är glad att jag leverFredagen den 12 september hade lika gärna kunnat vara fredagen den 13.
Jag var på krogen med mina vänner. Hade skit trevligt och druckit lagom mängd. Jag vet inte om det var otur eller med mening. Men här sitter jag med stygn i huvudet och ond nacke. Med en rädsla jag aldrig känt av förut. Var det mitt fel?
Jag dansade och skulle därifrån för det var så mkt folk. Hann inte långt innan jag fick en rejäl smärta i huvudet. Min vän hörde hur glaset krossades mot min skalle. Vännerna förde mig till baren och satte mig ner. Jag tuppade av. Kom tillbaks och hörde mina vänner säga att någon skulle ringa ambulansen eftersom jag blödde från huvudet. Jag tittade på min hand, den var blodig. Jag svimmade av igen. Vännerna skrek åt vakterna att ringa ambulansen. Tillsist gjorde dom väl det. Dom bar ut mig i kylan först men jag frös så sjukt mkt som dom bar in mig i entren. Ambulansen kom fort och jag lades på bår. Åkte upp till sjukhuset och träffade läkaren som skulle sy mitt huvud. Jag sa åt läkaren att hon bara kunde sätta ett plåster. Jag är ju så rädd för sprutor. Men hon sa att det var så djupt så jag var tvungen att sy. 3 sprutor i huvudet och 4 stygn. Polisen kom och jag gjorde en polisanmälan. Fick sen åka hem.

Nu sitter jag här med en grym huvudvärk. Jag mår psykiskt dåligt av det här, och måste skriva av mig. Söker ingen som ska tycka synd om mig för det gör mina vänner redan. Jag vill bara skriva av mig och fråga mig själv varför detta hände?
Jag har hjärnskakning och kommer inte kunna träna eller göra dom grejer jag velat.

Nu ska det bli pizza och film kväll men mina älskade vänner.

Jag vill tacka mina älskade vänner jag har här uppe. Och corinne som betyder så mkt för mig. Dom som tagit hand om mig vet vilka som ska ha ett tack.

Love/Malin


Nollningen

I måndags så började nollningen.  Skit rolig vecka, bäst ever. Lärde känna dessa underbara människor som jag ska umgås med i 3 år. Lite bilder : )


halva gänget

Stina och jag

Elin och Lule
Kommer säkert fler bilder men vi börjar med dom

Jag är Sjuksköterskestudent

Hej!

Så nu ska jag berätta lite.

Jag åkte upp hit till övik för ca två veckor sen och hade en önskan att komma in på Umeås Universitet. 
Jag åkte på kvällen den 31a Augusti till Övik men mina släktingar.
1 september gjorde jag mig iordning och satte min kurs mot universitetet. Jag har varit där inne förut. Corinne började på umu förra året och där av kunde jag lite av skolans gångar.
Jag ställde mig utanför klassrummet och såg alla glada men nervösa studenter. Och tänkte "jag önskar jag var en av dom". Jag väntade tills alla hade gått in, innan jag frågade mannen vid dörren om jag skulle vänta utanför eller sitta med eftersom jag var 4 reserv. " Gå in du, du kommer komma in". Mitt hjärta hoppade till och jag blev så glad. Menade han det verkligen? Hörde jag rätt? Jag satt med på uppropet och informationen. Efter uppropet fanns det 12 platser kvar om jag minns rätt. 12 st hade alltså INTE kommit på uppropet. Så då kom en kvinna fram och sa, "Du kommer in, grattis" Jag viskade tack och log stort. Sen skulle alla berätta om säg själva. Fick höra massa intressanta människor berätta vilka det var. Sen var det min tur och jag berättade något om matlagning, reserv, uppsala, bakning, sjunga, dans... jag sa nog ganska mkt men jag tyckte det gick fort. Blev skenerad och kollade sen ner i mina papper. Tänkte något liknande med "Fanns det någon som skulle tycka jag var intressant nog att bli vän med?". Började direkt prata med Linda, som satt bredvid mig. Sen var det slut på informationen och jag fixade med papper och inloggningsgrejer och så.

Jag kom alltså in på Umeås Universitet. Som reserv men kom ändå in. Så nu bor jag i en liten söt men stilren lägenhet med grå fond vägg och nya möbler. (ska ta kort).

Om nollningen, kommer information lite senare idag:)

nej nu ska jag plugga på biblioteket

Välkommen hit!

Välkomna!

Hej!

Jag har flyttat min gamla blogg till den här, lättare att hitta.

Eftersom jag börjat ett helt nytt liv nu så vill jag starta en ny blogg på det.

Jag skriver ett inlägg snart om mitt liv just nu

Malin

RSS 2.0