27 September 2011

God dag!

Jajamen idag är det tisdag. Andra dagen på veckan och det innebär för mig träning. Thaiboxningen startade ungefär i samband med skolan denna termin. Denna termin har vi ingen praktik och med det kan jag satsa mer på thaien. Jag har ju mitt mål, vet inte om jag kommer så långt men det finns iallafall ett mål. En av mina nyfunna vänner, Sofie, ska med och träna ikväll för första gången. Det ska verkligen bli riktigt roligt!

Igår blev det lunch och fika hos Bella. Det var riktigt roligt att få träffa henne igen, länge sen nu. I somras träffades vi säkert en gång i veckan och lät hundarna busa av sig. Mycket bad och sol blev det tillsammans.
"Håller tummarna att det gick bra i Umeå Bella". Senare på kvällen kom Rebecka och Sofie och hälsade på, vi hade grymt mysigt med te, idol och massa små prat. Det kommer bli många fler såna kvällar!

I helgen åker jag och älsklingen hem till Uppsala. Det ska bli sjukt roligt att få träffa allihopa igen och få pussa på alla! Vi ska fira min morbror som fyller 50 år. Det blir FEST!! Då ska jag också sno mammas mobil och sätta in massa bilder från Sicilien.

Nu ska jag ta en riktigt "rå-om" timme och tvätta håret, ansiktsmask, raka benen mm.

Ha en kanon dag allihopa!

Kram


Lite bilder som inte har lagts upp från SicilienEn liten del av maten vi fick på colaste fiskrestaurangenJag och älsklingen på musselfesten <3

Världens godaste fisk!!


Min prins och jag på krogen i Sicilien


Lillbrorsan på snoppbaren


Vi på fiskrestaurangen


Musselfest


Lillbrorsan och älsklingen <3Fina mamma och Stepp på en pizzeria med världens godaste pizza!

2 September 2011

God morgon!

Imorse blev det en tidig morgon efter att ha somnat 21 på soffan igår kväll. Det är inte så ofta jag skriver nu för tiden och vet inte ärligt om det kommer bli någon skillnad på det heller. Jag önska jag var lika aktiv i mitt skrivande som första året här i Övik.

Men, om tre dagar börjar jag mitt sista år på sjuksköterskeprogrammet och det känns underbart. Ska bli så roligt att börja skolan igen pluss att det känns bra att det äntligen börjar närma sig slutet på utbildningen.

Iallafall, igår hälsade jag på CorreBorre uppe i Umeå, så roligt att träffa henne igen. Min underbara vän!! Inte en enda dag på hela sommaren har vi varit lediga samtidigt så vi fick ta vara på dom få timmar vi kunde få ihop igår. Så mycket snack och skratt blev det. Och hundarna tyckte att det var så roligt att träffas igen. Lilla kärleksparet!

Det mest underbara i sommar var veckan i Sicilien. Första riktiga semestern med älsklingen, första utomlandsresan med mamma sen jag var väldigt liten + första utomlandsresan med Stepp och lillbrorsan. Vi hade så sjukt roligt den veckan och jag bara längtar tillbaka! Sicilien var verkligen en underbar ö att fara till. Grymt god mat och underbart väder.

Så lite bilder från Sicilien
RSS 2.0