17 maj 2011 - God morgon världen

God morgon världen!

Vaknade vid 9 och såg att solen skiner, nu har det kommit lite moln men det ska spricka upp till klockan 12 (enligt yr.no). Idag är det plugga som gäller, Emelie kommer förbi och vi ska gå igenom lite inför duggan som är imorgon. Inte pluggat något alls inför den, men det ska nog gå vägen. Vad nervös jag blev nu haha, ast man bara får 2 poäng till stora tentan den 1 juni.

Har suttit nu på morgonen och gått igenom lite papper som jag har samlat på mig. Så fort jag ser papperna från senaste praktiken får jag fan ont i magen. Så sjukt äckligt skönt att den är över.

Det är grymt mycket arbeten som ska in om ett par dagar, det blir plugga fan för hela slanten. Jag vill inte ha några rester i sommar då jag bara vill koncentrera mig på jobbet på akuten och att dte är sommarlov.

Nu blev jag tillfrågad att följa med till en sjö med en kompis och hennes valp! Låter kanon mysigt! Så nu måste jag skynda mig att göra mig iordning!

Vi hörs sen, ha en jätte bra tisdag allihopa!


Puss


Välkommen tillbaka!

Välkommen tillbaka!

Ja det är väl det jag kan säga egentligen, välkommen tillbaka, till mig själv, till läsarna och till livet. Ja det känns fan som det. Senaste tio veckorna har vi haft praktik. 5 veckor sjukhus och 5 veckor äldrevården. Sjukhus placeringen var grymt rolig. Hamnade på min fasters avdelning, MAVA/EVA. Äldreplaceringen gick som den gick, jag vet bara att jag aldrig mer kommer sätta min fot på det stället och det känns fruktansvärt skönt att det är över. Nu är det skola som gäller för hela slanten.
Jag har börjat ett nytt jobb också, jobbar på akutmottagningen på sjukhuset, så jag kan bara säga, håll er ifrån min arbetsplats ;)

Det är helt underbart att vara förlovad, jag är kärare än någonsin och jag trivs så sjukt bra tillsammans med Daniel. För mig är han världens bästa pojkvän! Jag älskar dig av hela mitt hjärta älskling <3

Om en och en halv vecka åker vi neråt igen, hem till Uppsala. Då fyller brorsan 18, kusinen 25 och pappa 55. Blir mycket kalas den helgen. Vi blir hemma 1-6 juni, nästan en hel vecka :D

Hur jag än vrider och vänder så får jag inte tiden att gå ihop, det är hur många arbeten och seminarium som helst under dem sista 2 ½ veckorna och en tenta.. Jag ska klara det här, jag vill inte ha något hängande över mig.

Nu är det strax dags att gå en promenad med S och hennes hund och prata om sommaren och dem veckor vi ska tillbringa på akuten.

Ha en bra måndag kväll allihopa, jag tror nog vi syns oftare nu här i bloggen

Kram

RSS 2.0