God Natt Sverige

God natt Sverige

Nu tänkte jag sova. Sov gott! Va rädda om er

Kramar

Alla sagor har sitt slut

Hej!

Jag känner idag att jag kan skriva ett inlägg.

Mitt liv har tagit en vändning jag inte trodde skulle komma. Det är slut med C och jag mår inte så bra av det. Jag saknar honom så sjukt mkt, alla stunder som var så underbara. Men det var så här det skulle slut, alla sagor har ett slut, även om slutet på denna saga slutade på ett sätt jag inte hade förväntat mig. Jag kommer alltid ha en plats för dig C i mitt hjärta som ingen annan kommer kunna ta ifrån dig. Jag önskar dig all lycka med allt. Du förtjänar att vara lycklig, synd att jag inte kunde göra det. <3

Jag har precis kommit hem från en examination i skolan, godkänd så det känns väldigt bra. Nu ska jag diska min jävla disk och ta tag i allt som måste göras för att jag ska kunna sova gott i natt och njuta av filmkvällen.
Blir en promenad med Corre ikväll också, skönt att komma ut.

Jag är så sjukt glad för alla nya underbara människor som kommit in i mitt liv på väldigt kort tid. Ni förgyller mina dagar.

Nej disken väntar

Ha en bra onsdag allihopa

Kramar Malin 

Om...

Du gör mig så sjukt arg! Vem fan är du? Vem fan tror du att du är? Du vet att du gjort fel, du vet att dina problem kommer ifatt dig också. Det är inte bara du som får vara lycklig eller känna att du mår bra. Du vet att jag inte satt mig i skiten med flit. OM du bara hade funnits där hade jag mått en aning bättre. OM du bara hade brytt dig lite och inte bara tänkt på dig själv. För det är exakt vad du gör, och gjort dom senaste gångerna. OM något står i vägen för dig spottar du på dom och går vidare. Folk behöver dig också! Du kan om du bara vill. Men det är ditt liv som gäller nu, och det är ditt liv som kommer ta ner dig i skiten.. OM du bara hade brytt dig..!


Men..


Lycka till :)

och nej det här är inte till C :)

Livet går vidare..

sägs det..
frågan är om jag hinner med eller vill följa med..


Vi hörs igen

Förlåt för dåligt skrivande. Men just nu orkar jag inte. Förlåt, men måste ta tag i mitt liv om jag ska orka det här. Jag skriver igen när allt känns bättre

Trevlig lördag

Malin

Haha vilken dag

Hej!

Hur är det?

Själv mår jag riktigt bra fast jag är trött. Riktigt trött, har sovit 7h på två nätter. Men ska lägga mig ett tag nu så jag orkar helgen.

Haha dagen har varit riktigt bra. Lite knäpp dag men ändå bra. Har varit på praktiken. Började kvart i 7 i morse och slutade för en timme sen. Jag är på sjukt bra humör och ser verkligen framimot kvällen. Om den blir som jag önskar haha.

Ska försöka ta lite mer kort i kväll än vi brukar.

Ha en trevlig fredag!

Kram

Ännu en dag på praktiken

God morgon!

Idag är det inte lika fin morgon som igår, men jag tänker göra den till det. Sitter och äter frukost, gott:)

Idag är det praktik som gäller igen. Därför jag sitter och skriver klockan 6 på morgonen. Om en timme har jag börjat praktisera på sjukhuset. Idag åker några patienter hem. Några kommer. Som en vanlig dag på ortopeden. Men imorn är jag ledig. Då blir det städa lägenheten, skriva arbete och tvätta. Jag måste få bort lite saker inför helgen och inför sommaren.

Nu ska jag ut med hunden

Ha en bra dag :)

Kram


Tänker på dig

God natt!

Helvete vad mätt jag är. Har ätit tre tårtbitar, jag som inte ens gillar tårta. Ska strax lägga mig och sova. Börjar bli en aning trött. Ska upp 5 imorn, roligt? Inte speciellt, fast praktiken är rolig:)

Sov gott!


Kram



Tänker på dig! 

Grattis min 20åring!!

God morgon!

Vaknade med solen som sken in i rummet, underbart! Ska strax ut med hunden och sen börja dra mig till sjukhuset och ännu en dag på praktiken. Idag blir det nog en spännande dag hihi. Ska försöka prata med dig, se om jag får någon respons haha.

Idag fyller Linda 20 år! :D GRATTIS GUMMAN!! Nu börjar du komma upp i dom riktiga åldrarna:D




Ha en bra dag allihopa!

Kram Malin

Tentor

Hej på er!

Har kommit hem nu från två tentor. Ena gick skit bra, andra mindre bra. Men Jag tror det löser sig:) Har tentat läkemedelsberäkningen och farmakologi.
Ska göra mig iordning strax och få i mig lite mat innan praktiken. Ska bli ganska roligt. Är så sjukt trött så vi får se hur det går.
Kom hem vid 3 i natt efter en grymt lyckad kväll på Olles. Jag var nykter men det gjorde inget. Snarare tvärt om. Dansade så gott som hela tiden. Skit bra mysig, underbara vänner och mkt folk.

Jag ser en ljusning i allt, men vågar inte riktigt tro på det än. Jag ska kolla igenom mina svar från läkemedelsberäkningen och se om jag räknat fel på något.

Nu blir det lite lunch och en kaffe

Ha en trevlig lördag

Kramar

Here Comes Goodbye

Och där försvann mitt strålande humör...



Solig dag i maj

God morgon denna soliga dag i Maj!

Jag är på strålande humör, utvilad och.. ja, vad mer?

Har sovit väldigt bra faktiskt, vaknade tidigt i morse när solen börja nalka.. Men jag somnade om.
Så jag vaknade nu vid halv 10, och tog mitt morgonkaffe på balkongen,  oerhört fin utsikt över..  hm  Swedbank arena :/.. 
 
Idag blir det farmakologi och läkemedelsberäkning som gäller. För att senare slå mig ner ikväll med chips och dipp och cola för att se Sverige-Kanada. Må bäste lag vinna. Eller egentligen Sverige!

Alltså efter den här hostan och den här träningsvärken i magen, borde jag ha magruter imorn :D Yeah!!! Wieee!

Hm, jag ska nog äta lite nu

Ha en stålande dag i maj mina vänner

Kramar från mig

Sverige :D

Go Sverige!!

Så var Sverige i semifinal mot Kanada. Spännande! Imorn 20:00.

Jag har pluggat farmakologi samtidigt som jag kollade hockeyn. Gått ganska bra faktiskt.

Så nu ska jag strax lägga mig, sååå trött!

Sov gott

Kramis

Ett inlägg full av kärlek

Hej!



Fan, det blir bara värre och värre. Vaknade 5 imorse och kände att det inte skulle gå att gå till praktiken. *Fan*! Jag gick och la mig igen. Somnade inte om. Låg och hostade i 3 h innan jag sov 20min, sen dags att gå upp. Har varit och haft halvtidsbedömning. Läraren och handledaren var där. Jag fick både bra och dålig kritik. Bara att ta åt sig och fortsätta kämpa. Hämtade ut mina tentor. Såg att jag hade ett fel, ETT, på läkemedelsberäkningen, fan och det var bara ett slarvfel. Jag kämpade som fan med läkemedelsberäkningen. Men det tar jag på lördag. Farmakologin var jag 3,5poäng ifrån. Så den tar jag på lördag oxå.

Somnade halv tre i natt. Kunde inte sova. Tårarna fick mig till sist att somna ett par timmar. Huvudet värker och jag känner mig helt tom. Hur ska jag gå vidare med allt? Hur ska vi gå vidare med allt. Allt känns så.. Slut.. Känns som vi står på samma ställe och trampar, vi kommer inte framåt.. Och tar vi ett steg, så går steget bakåt. Jag måste få hjälp av dig.
Kan inte bära allt själv. Jag älskar ju dig <3

Nothing ever looks the same in the light
Nothing ever seems to quite turn out right
But when you realize that you have been loved
You will never be alone
I'm going where the wind blows
Going where the lost ones go

I will be with you
I'm losing the love I found
Crying without a sound
Where have you gone?




Nu ska jag försöka få i mig nått och äta, en kopp kaffe, sen blir det plugga. Farmakologi och läkemedelsberäkning.

Snälla låt mig bli frisk så jag kan få träna igen! Längtar som fan. Orkar ju inte ens gå upp för trapporna nu:(

Det finns några i mitt liv  här uppe som hjälps åt att göra mina dagar. Jag älskar er så fruktansvärt mkt. Att ha er här betyder så mkt för mig. Vi kämpar tillsammans och har kul ihop. Låt det fortsätta så :)


                                       
The Team<3

                                     
 En underbar vän som lyssnar och bryr sig

                                     
  En familj som finns där i alla väder

                                    

Min prins och bästa vän


Min älskling <3


Ha en bra dag allihopa

Kramar Malin



Lyssna<3

Valborg och Uppsala

Hej!

Har haft ganska mkt för mig, som alltid nu för tiden. Varit i Uppsala i helgen. Mysigt som tusan. Haft skit roligt.

Åkte dit i onsdags natt efter praktiken. Jag började köra, orkade till Sundsvall och sen fick Corinne ta över. Var helt slut. Somnade och vaknade i gävle, fan Corinne körde som fan. Var nere på 4h. Sov några timmar innan jag gick upp och gjorde mig iordning för en hel dag i parken i Uppsala. Tog med mina 14 cider och champagne. Vi gick ner på stan och kollade lite, sen satte vi oss i parken. Sjukt mkt folk, fick typ inte plats någonstans.
Drog hem och bytte om för kvällen. Drog tillbaka till stan sen skulle vi ut med kom inte in, var 23 på bj.

Fredagen blev det tatuering och middag med mammas familj och släkten. Träffade människor jag inte träffat på flera år. Jätte roligt och mysigt

Lördagen for jag till sthlm och satte mig på ute servering med D och hans kompisar. Skit mysigt. Trevliga människor det där.

Sen blev det middag igen hos mamma. Träffade brorsan och hans brud, kusinerna och så.

Söndagen åkte jag och farbror tillbaka hem till övik. Och nu sitter jag här, sjuk och hög på tabletter :P Missat ännu en dag på praktiken vilket inte är så jävla bra. Imorn blir det nya tag.

Här kommer lite bilder:

Först från uppsala på Valborg


Uppsala:




Nej nu ska jag försöka få i mig nått att äta


Kram


RSS 2.0