god natt

God natt mina vänner

Dags att lägga sig nu.. Eller jag ska diska först, sen blir det sova.

Jag hoppas ni sover gott!

Skriver imorn

kram

Operation nummer 1

Go kväll!

Nu tog det lång tid innan jag skrev igen. Men jag har så grymt mkt på praktiken så jag orkar inte sitta vid datorn på kvällarna. Men nu börjar jag 14:00 imorn så jag orkar:) Får ju sova lite. Har börjat 6:45 varje morgon dom senaste dagarna.
Så det har hänt lite saker..

Igår var jag med om min första operation. Pratade med läkaren som skulle operera och han sa att jag fick vara med och kolla. Så jag bytte om och tog mig ner till op. Där fick jag vara med och kolla på en höftprotes operation. Var riktigt häftigt. Men den tog 2,5h vilket dom inte brukar. Hade ätit vid halv sex på morgonen, sen en hårdmacka vid 11, så vid tre fick jag äta ordentligt. Höll fan på att svimma, skit jobbigt att stå i 2,5 h och sen inte ha ätit något.

Idag har jag tagit venprover och sprungit runt som en tok. Hjälpt till överallt. Imorn jobbar jag kväll och då är det lite lugnare. Sen blir det vara att sätta sig i bilen och fara ner till Uppsala. På torsdag är det sista april, och det ser jag grymt mkt fram till :) Kommer säkert träffa massa vänner och så. Vi ska förhoppningsvis sätta oss i gräset och äta jordgubbar och dricka lite champagne.
Vi kommer vara framme runt 4 på morgonen, så det blir till att sova några timmar innan forsränningen.

Nu ska jag strax sova. Är riktigt jävla trött

God natt

Kramar!


Väntar på bussen i Umeå

Hej på er!

Sitter i Umeå på busstationen och väntar på min buss med en latte. Bussen går om en timme. Så jag hade lite tråkigt och satte mig på internet.

Har redan åkt buss sen 7 imorse. Usch, har huvudvärk och trött som fan. Jag ska alltid somna när jag typ redan är framme. Det var jobbigt att åka från älsklingen idag. Fan vi träffas typ ingenting längre. Jätte jobbigt :( Men jag hoppas vi ses snart igen.

Jag har börjat min praktik nu. Är som sagt på ortopeden. Det är grymt roligt. Så jag åkte hem tidigt idag för att jag ska jobba kväll idag. Min första praktik kväll, så det blir spännande. Jag fick en bra handledare som jag trivs väldigt bra med.
Det är kul att Kicki är på samma avdelning. Så vi gör mkt tillsammans.

Nästa vecka blir det Uppsala :D Åh ska bli så kul att komma hem. Träffa familjen och mina kära vänner. Blir fest sista april oxå. Sen födelsedagsfirande på fredagen. Vill ha med killen, men han verkar inte så pepp tyvärr ;P.

Jag har träffat underbara människor på sistone. Jag känner att tack vare människorna runt omkring mig så mår jag bättre än på länge. Jag tänker ta vara på den här tiden och känslan och göra något bra av det.

Ja, vad mer händer..?

Nu ska jag snacka lite på msn med vänner innan bussen kommer

Ha det bra allihopa

Kram

God natt

Tänkte slänga in ett inlägg och önska alla en god natt.

Dagen har varit grymt bra, har varit på praktiken och haft kul. Sen blev det film kväll med gänget. Har fått nya gängmedlemmar så det är skit kul :D

Imorn är det upp vid kvart över 5 som gäller. Usch, borde sova.. Men ska prata med min älskling först.

Nu ska jag ta en macka

God natt

Kram


Första dagen på praktiken

God morgon!

Vaknade förkyld men på bra humör för det! Solen skiner och den värmer. Tog mitt morgonkaffe i solen på min balkong.(Ja jag tycker jag har en balkong! haha). Idag är det första dagen på praktiken! Ska vara på sjukhuset, avdelning 3, Ortopeden. Ska bli sjukt spännande. Äntligen få komma in i sjukhusmiljö och känna att det är ens framtid. Börjar klockan 13:00. Så frågan är, vad gör jag uppe nu? Ja du, Timon väckte mig, ville ut. Så det var bara att klippa upp. Har ju nu druckit mitt kaffe. Så det blir lite frukost och skrivning av papper till praktiken nu. Sen en långpromenad med joggning för mig och lillprinsen.

Jag hoppas ni alla får en bra Måndag


Puss

Att du finns i mitt liv, betyder extremt mkt för mig

Bilder :)

Hej på er!

Hur har helgen varit?

Min har varit riktigt jävla bra. Har varit ute två dagar i rad nu. Skit roliga kvällar. Träffat nya människor som jag trivs väldigt bra med. Så tack allihopa för en underbar helg.
Jag måste äta något, har inte ätit ordentligt på två dagar nu, det känns i kroppen.

Lite bilder:



The team





Nu ska jag ut med hunden oc

Då var det avklarat

Ja, då var det avklarat oxå. Godkänd blev jag oxå. Skönt som fan! Så nu ska jag ut med hunden, släppa lös honom och busa lite. Sen blir det duschen.
Ska till Corinne förhoppningsvis.

Haha, har ni sett Kvarteret Skatan? Här kommer några roliga:)




Morgonjoggen

God morgon på er!


Kom precis hem från en jogging tur med tjejerna, skönt. Men orkade inte så mkt faktiskt. Men ska ta en vända ikväll oxå. Nu är det dags att färga håret. Ska försöka göra det på mig själv. Har gjort det förut, så det ska nog gå bra.
Idag är det examination som gäller, i infusion, injektion, sug och syrgas. Bli spännande och se vilken man själv får examinera i.

Kvällen vet jag ej hur den ser ut än. Hade hoppats på besök. Men det blir inte så. Blir en kväll med Corre istället :D Ska bli roligt.  

Jag skulle sätta in lite bilder. Men det funkar inte att lägga över dom från mobilen. Tyvärr.

Träningen har kommit igång nu, joggat 3 dagar den här veckan. Ska försöka hinna ta mig till gymmet i dag. Annars blir det i helgen.

Nej nu blir det frukost och färgning

Kramar

Tröttheten tar över

Hej på er!

Här är det snöstorm, nej men nästan. Är så sjukt trött på snön!
Jag är så jävla trött. Jag höll på att somna på lektionen idag. Pinsamt om jag hade gjort det.

Jag ska snart till KTC och träna lite. Sätta PVK och ge sprutor och så.

Ätit lunch med Corinne. Mysigt!

Vi hörs igen

Kram

Påsken i Solberg

Min påsk:

Mina föräldrar kom upp i onsdags. Hade med sig massa matlådor och sånt som jag verkligen behövde. Nu klarar jag mig med mat länge.

Vi åkte vid 1 i torsdags. Vi tog en sväng förbi mitt sommarjobb och hämtade schema och hälsade på mina blivande jobbarkompisar. Dom va riktigt trevliga. Ska jobba mkt natt så det är bra. Har 90% juni, juli och lite i augusti. Sen blir det säkert fler pass.

Sen körde vi upp till Solberg. Stugan vi lånat var riktigt mysig. Vi packade upp och sen tog vi en sväng med skotrarna. Vilket vi inte skulle ha gjort :P Både jag och kusinen körde fast. Men det löste sig.

På fredagen satte vi kurs mot sjön vi skulle till. Jag satt på släpet med Timon. Timon har aldrig åkt skoter förut. Så det var lite spännande. Men det gick, han var sjukt duktig. Skakade lite i början, men sen somnade han innanför min jacka. När vi kom fram till sjön så satte jag mig på skotern, tog Timon i famnen och körde lite lätt, för att sedan öka farten. Det gick riktigt bra, stolt över honom.

Lördagen for jag upp och hämtade C. Sen åkte vi till en annan sjö där vi mötte upp dom andra.
Solen har varit framme hela helgen och vi har solat i bara linne. Varmt och mysigt.


Jag på skotern. Jag är inte vanligtvis så sminkad när jag far ut med skotern, men det var i från torsdagen

Här fastnade min kusin hehe

Haha, jag efter några glas vin :P

Prinsen står och kollar läget när killarna fixar med släpet

Jag och min älskling sitter redo för att åka :)

Blev tvingad att ha hjälm, men det blåste ganska kallt så det var skönt :)Timon myser

Skotrarna

Började bli hungriga :P

Jag ligger och solar på skotern, skööönt!

Faster och kusinen


Vi har haft en underbar påskhelg

Hoppas eran var bra med!!


/Malin


Hallucinationer

God morgon!

Hur står det till?

Jag mår bra, men tabletten från igår sitter fortfarande i. Tog en tablett igår som jag råkade blanda med en annan, eller råkade och råkade.. Men jag blev iallafall helt borta, sluddrade när jag pratade och fick hallucinationer. Skit läskigt. Men skönt att få försvinna bort ett tag.

Allt det här är inte lätt. Ingen förstår hur jag kan fortfarande vara stark. Inte jag heller. Men det här ska fixa sig. Jag ska klara det här. Punkt slut!

Håller på och lägga in bilderna från påsken nu. Så det kommer ett inlägg snart om det:)

Ha en bra dag

Nu blir det promenad med tjejerna och sen skolan för seminarium

Kram

Dumma mig

Oj vad jag tappar läsare när jag inte skriver något, dumma mig.

Jag har varit med familjen i Solberg. Riktigt mysigt och fint väder har vi haft. Nu är jag i Vilhelmina hos pojken. Åker hem imorn. Inte så roligt. Men måste hem till skolan och min lilla vovve.
Har åkt massa skoter och solat vid sjön i linne. Hur skönt som helst. Lärt min lilla vovve att åka skoter. Han var jätte duktig. Massa bilder kommer imorn :)

Nu ska jag mysa sista natten med älsklingen

God natt

kram :)

En natt på soffan

God morgon :)

Hur mår ni?

Jag vaknade med halsont men jag är glad för det. Mina föräldrar kommer idag! Längtar!
Har ont i ryggen efter att ha städat hela dagen igår, och efter en natt på soffan. Sängen har gått sönder, men pappa kommer och fixar den idag.

Ska till skolan strax och ha lite föreläsningar.

Nu ska jag äta bacon och ägg


Ha en bra dag

Kram

Tillbaks :)

Hej!

Jag är tillbaka, sorry att det tagit tid innan jag skrivit igen. Har haft mkt att tänka på och skolan har tagit mkt tid.

Hoppas ni mår bra, jag mår okej. För mkt i skolan just nu bara. Men allt löser sig, bara man vill.

Jag håller på och städar lägenheten, för imorn kommer min pappa och Nina. Ska bli så roligt att åka iväg till Solberg ocjh köra skoter. Mysigt! Pappas familj och mina kusiners familj ska bo i en stuga över påsken. Hoppas på att C kommer dit oxå:)
Det är riktigt roligt i skolan just nu, men svårt som fan. Så himla mkt nytt som måste in i huvudet. Men det här ska jag klara.
Har haft riktigt bra helger dom senaste två. Festade hela förra och denna helg var jag hos älsklingen. Riktigt mysiga och roliga helger.

Jag ska fortsätta städa nu:) kommer lite bilder sen:)

Ha en trevlig kväll

Kram


RSS 2.0