Bra jul:D

Hej!

Tillbaka i Sverige igen. Har varit på åland sen igår. Kom hem för någon timme sen. Skönt! Men längtar så JÄVLA mkt tills imorn! Älsklingen kommer vid 04:50 imorgon bitti. Jag är så sjukt glad!

Julafton och Juldagen var helt underbara. Jag fick det jag önskade mig. Playstation 2 och singstar var det bästa:D

Var ute med mina kusiner och Sofie på Juldagen. Det var roligt :) Nästa gång man festar blir väl till nyår.


Vi i torsdags, Linda, jag och Sofie<3

Puss

God Jul till alla er


Till alla er som känner er ensamma på jul





God jul på er

God Jul Allihopa!

Jag tänker ha en bra och mysig jul i år. Det hoppas jag ni oxå får. Men jag tycker vi ska skänka en tänke till dom som inte har någonstans att fira.
 
Något som jag älskar väldigt mkt är December. December är en månad som betyder väldigt mkt för mig. För mig betyder december mys, kärlek och omtanke. Idag är det julafton. Vilket betyder tända ljus, god mat, kärlek och mys. Tyvärr är det ingen snö hos oss. Jag älskar att alla jag älskar är samlade. Jag har två familjer att fira med, det är jobbigt men det löser sig ganska bra bara man inte stressar och glömmer julefriden. Jag är så lyckligt lottad att ha så mkt folk runt omkring mig som älskar mig. Jag tänker på alla dom som inte har någonstans att vara eller någon som kan ta hand om dom. En som kan ge en värme och kärlek. Jag vill och hoppas alla kan ta det lugnt och bara vara lyckliga. 


God jul på er!

Julkramar från mig





Outside the winter seems so cold
 Your heart is frozen like the snow
 And there's no one home, to keep you safe and warm
 Your eyes are red because you cry
 You fell asleep by the fire side
 But there's one thing you should know
On this christmas baby,
 you don't have to be alone




Saknad...

Hej på er!

Då var det dagen före julafton då. Hur känns det? Jag känner mig, hmm, lite konstig. Känns inte som julafton imorn.
Ärligt så längtar jag tillbaka. Tillbaka till Övik. Men det kanske är för att vi bara har det så j*vla grönt här nere. Ingen snö alls. Kanske ska komma lite imorn. Det skulle ju hjälpa lite.
Idag har jag handlat julklappar med P. Det gick bra. Nu är alla julklappar färdiga. Men jag är sån som vill hitta dom "perfekta" julklapparna. Men jag känner inte att jag gjort det i år. Jag har köpt det alla önskar sig. Visst dom blir säkert glada. Men det känns ändå som jag inte hittat dom rätta.

Idag har min kära vän Josefin varit hos mig :) Inte träffat varandra på 4 mån nu. Och hennes son Lucas har vuxit så mkt. Så underbart söt. Han är 7 månader snart. Jag längtar tills jag själv har en liten bebis i min famn som jag och någon jag älskar skapat. T ex med C, som jag älskar.

Till The Team

Jag saknar er. Jag längtar efter våra kvällar. Våra tokiga dagar i skolan. Äta tårta utan sked, vara vakna tills vi inte klarar mer, dricka kaffe tills någon av oss blir helt knäpp. Ni är min familj där uppe. Nu är jag med min andra familj, det känns bra oxå. Men jag önskar er verkligen ett skönt lov. Att ni vilar upp er. Ha ny energi när vi kommer hem igen. För visst är Övik vårt hem nu?!
Mina änglar, Jag älskar er. Ni är bäst


Snart får jag träffa er igen, mina kära vänner, gänget som gör Uppsala osäkert.
Mina snyggingar. Längtar efter er.


Puss




Julklappar

Hej!

Idag har jag handlat julklappar med min lillebror. Kul att få umgås med lillbrorsan själv någon gång:). Köpte till mamma och storebror.
 Imorn ska jag handla resten. Men lär vara mkt folk imorn.
På måndag kommer min älskling :D Äntligen träffas igen. Okej det är en vecka kvar. Men mysigt ska det bli:)<3

Min lillebror skriker att jag ska komma nu. Ska se Simpson filmen. Såg den på bio. Men köpte den för 9kr så vi ska se den igen:)

Puss god natt på er vänner

Saknar er, L, M och K

Puss

Värt att se;)

Hej!

Klockan är 2:00, jag borde sova, men är inte trött :(. Går dagen blev underbar! Sååå rolig! Så mkt som jag har längtat efter min familj. Vi drack vin och åt god mat. Hanna var så stolt över sin nya mobil.
Måste lägga in lite roliga klipp som jag diggar:




God natt! Puss

En längtan

Hej på er!

Sjukare idag, stackars lilla mig :P. Eh jag klarar mig. Idag får jag träffa min älskade mamma och familjen igen. Min kusin Hanna fyller 13 år idag, GRATTIS!<3 Så 18:00 ska jag på fest där. Jag ska hämta min kusin först. Sen blir det fest:D

Så skönt att någon lagar mat åt en, att någon tar hand om en.

Jag saknar dig C. Hoppas vi syns snart

Puss

Hemma igen!!

Hej bloggen! Nu sitter jag i Uppsala. Skönt som tusan är det. Äntligen är jag hemma igen. Att flyga gick sådär. Blev krångel med Timon. Men det löste sig tillsist.
Så nu ligger jag i dubbel sängen hemma hos pappa och bloggar. Kanske ska video blogga, hmm. Nja det får nog bli någon annan dag.
Har ätit god mat och druckit lite rödvin. Mys! Såg någon film på 5:an också. Den var ganska rolig.
Imorn blir det förhoppningsvis träff med Pudeln.
Sen blir det middag hos mina kusiner. Hanna, min kusin fyller 13 imorn. Så det blir mys med mammas familj imorn:D
 Är det dags att sov? Jag tro de.

God natt

Puss

Grattis Timon 2 år

Grattis till min älskade Prins, Timon blir 2 år idag :D
Tänk vad tiden går fort. Min älskade lilla valp är ingen valp längre. 2år!










Imorrn!!!

Hej!

Inge bakis idag faktist, skönt. Men jag är sjukare idag. Men jag får skylla mig själv, jag skulle inte gått ut när jag är sjuk.
Jag hade iallafall en trevlig kväll. Det tror jag vi alla hade faktist. För vissa slutade kvällen riktigt skönt... hehe.
IMORRN ÅKER JAG HEM!!!
Jag sitter och lyssnar på jul musik. Så mysigt. Borde packa men orkar inte just nu. Jag tänkte lägga in lite bra jul musik.

Njut

Den första är bäst. Tänk att jag har skakat hand med henne. Helt sjukt. Så underbar



Sjuk:(

Hej!

Jaha då vaknade man sjuk:( Ont i huvudet, halsen. Blä, det här va inge roligt. Och jag blev inte godkänd på tentan heller. Så det här blev en bra dag, NOT. Ikväll är det utgång. Vi var ute igår oxå. Det blev så efter glöggkvällen hos Elin. Jätte trevligt och jätte roligt hade vi.

Jag skulle vilja gå och lägga mig igen. Men jag måste börja packa och städa lägenheten. Kommer aldrig hinna allt imorrn.

Jag ska strax hoppa in i duschen. Ska städa undan lite innan bara.

tar kort ikväll sen så sätter jag in dom

Puss

Snart!! Längtar!!

Hej Hej!

Hur står det till med Dig?

Jag mår bra, trött som fan bara. Inte sovit mkt i natt. Och upp tidigt imorse för att ta bussen hem till Övik. Bussen gick 6:00 och var framme 11:45. Söta Linda kom och mötte mig, hade med sig min Timon och hennes Kila.
Hade verkligen saknat min lilla älskling.

Imorrn blir det en sista kväll med The Team på ett tag. Ska bli mysigt. Tänkte kanske laga sushi och dricka lite.

Ikväll blir det ta det lugnt och njuta lite.

ÅH SNART ÄR DET FREDAG!!!

Puss

Snart syns vi igen min älskade familj!

Jag bjuder på en bild oxå




Lysmasken

Jag längtar efter er Osten och Pickolon.
Förresten har jag fått ett smeknamn nu.

Jag heter.....

Lysmasken  :D

Jag ska lägga in en bild sen och berätta varför jag fick det namnet

Nu ska jag gosa en sista natt på länge med min älskling

Sov gott mina vänner därute

Puss

mysigt

Hej!
Bra helg?

Jag har haft en underbar helg med min älskling. Vi har tagit det lugnt och bara varit med varandra. Sett filmer och myst.

Åker hem på tisdag. Vill inte åka hem. Usch. MEN PÅ FREDAG ÅKER JAG HEM TILL UPPSALA!!!!


Eh har inget att skriva

Puss


Så skönt..

Hej!

Det var så skönt att duscha länge i morse. Kom hem precis från Cubus. Köpt kläder till julafton. Och en mysdress/pluggdress. Så nu kan jag plugga i sköna kläder:P
Idag blir det plugg, igen, Och sen blir det hockeykväll hos mina kusiner. Det blir spännande.
Jag har inte så mkt att skriva, kan visa kläderna sen kanske.

Men jag har ju bilder. Dom kan jag lägga in lite senare.

Puss

Duscha längre..

Hej på er!

Idag är det plugg som gäller. Hela dagen. Blää... Eller jag ska träna och handla mat oxå. Jag har kommit på jätte bra julklapp till älsklingen nu. Skönt :)
Åh, ny varmvatten beredare håller vi på att få oxå.. SKÖNT! 20 liter mer. Nu kan man duscha några minuter sen tar varmvattnet slut. Men nu kanske man kan diska och duscha samma dag. 

Jag tycker skolan är jätte rolig och intressant.. men svårt.. Jag fattar inte att vi ska hinna allt det vi har att läsa till på fredag. Jag tror inte jag kommer klara det på fredag. Men jag ska fortsätta plugga så får jag klara den stora tentan i januari istället.
 
Ha en bra dag mina vänner

Puss

Osten och Pickolon

God morgon allihopa

Idag skiner solen över ett snöigt Örnsköldsvik.
Nej men jag hade gärna velat att det var så. Finns typ inge snö, MEN solen skiner :D
Har varit och ätit frukost med mina kära vänner Osten och Pickolon(?). Trevligt trevligt. Nu är det dags för att plugga, hela dagen blir det plugg förutom träning och solning.

Osten, Jag och Pickolon

Har bestämt mig angående nyår nu. Det blir Uppsala med mina kära vänner Corinne, Jessica och Sofie. C följer oxå med:D
Det ska bli kul att festa hela gänget igen. Saknar er verkligen.


Så snart åker jag hem till Uppsala igen. Ska flyga ner den 19 dec, min vovve Timon ska med förstås. Flyga för första gången. Ska bli spännande. Kul och se hur mkt han kommer ihåg av Uppsala. Tog ju ett dygn innan han fattat att pappa var pappa, när han var upp.


Nu blir det plugg för hela slanten

PUSS

Christoffer<3 Jag saknar dig som fan

Julklappar

Hej!

Nu har jag varit och kollat på julklappar. Hittat till mamma, pappa och C. Men det är många kvar :(. Får bli billiga julklappar i år eftersom jag nästan inte ens kan betala mina räkningar.
Idag blir det plugga sen ska jag fara och träna en stund oxå. Tänkte simma några längder. Men först middag hos kära Kicki. Får bli plugg efter det.

Idag har vi haft föreläsning om hjärtat och cirkulation. Jag var inte på första, jag vaknade med så ont i halsen så jag sov några timmar till och sen gick jag vid lunch. Är fortfarande hängig. Men tänkte att simma är inte så jobbigt så det kan jag gott göra.

Jag ska gå hem till kicki nu

PUSS




C

Då var man hemma igen. Kom hem till en kall lägenhet. Stängde tydligen av värmen när jag åkte i fredags. Men det brukar gå fort i en så liten lägenhet, så snart är det för varmt igen. Att dte ska vara så svårt att hitta rätt temp.

Jag har haft en underbar helg med C. Han är verkligen en så fin kille, jag är så glad att jag har honom. Han har hjälpt mig så mkt genom min svåra "tid" nu. Tack <3 Tack för att du höll ut. Kärlek till dig <3

Ska man ta och gå och lägga sig nu?!

Tack Linda för hjälpen med disken<3 TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK!! Du är bäst  Kärlek till dig med!!!

Puss


Lycklig

Hej!

Hur har eran helg varit?


Min har varit underbar, jag har varit hos C hela helgen. Och nu är jag inte singel längre. Vi kom fram till att vi tycker om varandra så sjukt mkt att vi blev tillsammans. Jag är kär. SÅ jävla härlig känsla.

Nu ska jag umgås med min pojkvän sista timmarna innan jag ska tillbaka till mitt kära Övik.

Puss

Svenska folket.. hmm

Hej!

Natten har varit ganska sjuk. Den person man trodde bara bra om visade sig vara en stor jävla skit. Mrn det är något jag tänker glömma nu och gå vidare.

Ja, hejdå Robin:( Fan känns tungt. Jag tycker inte Alice är värd att vara i final. Skönt att veta att Kevin vinner. Jävligt skönt. Han är värd det. Men Robin är värd att vara i final. Men men svenska folket...

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Men det blir en mysig dag hos den jag egentligen ville vara med.
 
Puss på er


Vilhelmina

Hej!

Hur är läget idag?

Jag mår ganska bra, jag är trött bara. Sov alldeles för länge idag. Råkade ju somna om efter klockan jag ställt hade ringt. Jag blir hämtat om en timme av A, ska till Vilhelmina idag. Vara där i helgen. Så jag har lite bråttom med allt jag ska göra.

Men jag hoppas ni får en bra helg. Jag ska försöka skriva något i helgen.

Puss på er

Fernando Torres




Så sjukt jävla snygg!!!!!

10 orsaker till varför du borde älska min favvo Torres
Kolla in själv ;)

Barnhemmet

Hej

Hur mår du? Inte för att någon brukar svara.. men :)
Sitter och kollar på "Barnhemmet" med Kicki och Linda. Svin läskig. Blää..
Sen blir det plugg och träning.

Måste gå igenom cellen idag. Lära mig den.

Nu ska jag fortsätta kolla. Puss

bjuder på en



Jag är tillbaks

Hej!

Jag är tillbaka! Jag har hittat mig själv!  Den här känslan har jag saknat så länge nu. Men jag känner att nu mår jag bra. Mina problem finns kvar men jag kan ta dom. Skolan känns bättre än någonsin. Jag känner att jag lever.
Jag mår så bra!

Jag sitter i skolan nu och känner mig glad efter en lyckad skol dag. Jag sov ordentligt inatt och det behövdes. Jag känner mig pigg. Jag känner mig älskad.

Jag ska strax gå hem och plugga lite, sen blir det mat hos mina kusiner. Ska träna idag, första gången på länge. Men det ska bli skönt.

Jag hade tänkt skriva en lång text, men det blev ganska kort.

Alla ni som mår dåligt där ute, det kommer en tid där allt vänder
Jag önskar att ni får känna den känslan jag känt idag. Eller känner snarare.

Ge kärlek till varandra. Älska varandra

Puss från mig

Jag vill känna att jag levt mitt liv



Det är nu som livet är mitt
 Jag har fått en stund här på jorden
 Och min längtan har fört mig hit
 Det jag saknat och det jag fått
 Det är ändå vägen jag valt
 Min förtröstan långt bort om orden
 Som har visat en liten bit
 Av den himmel jag aldrig nått
 Jag vill känna att jag lever
 All den tid jag har ska jag leva som jag vill
 Jag vill känna att jag lever
 Veta att jag räcker till
 Jag har aldrig glömt vem jag var
 Jag har bara låtit det sova
 Kanske hade jag inget val
 Bara viljan att finnas kvar
 Jag vill leva lycklig
 För att jag är jag
 Kunna vara stark och fri
 Se hur natten går mot dag
 Jag är här
 Och mitt liv är bara mitt
 Och den himmel jag trodde fanns
 Ska jag hitta där nånstans
 Jag vill känna att jag levt mitt liv

RSS 2.0